EN RO
| | | | | | | articole | | |

articole

Ce trebuie sa stiti daca doriti un pui nascut in canisa noastra

Acestea sunt cateva linii generale pe care trebuie sa le urmariti in situatia in care doriti un pui nascut in canisa noastra. Va rugam sa cititi cu atentie inainte de a ne contacta.

PUII HAMMERSTAFF

Suntem o canisa mica si intentionam sa ramanem asa. Aceasta rasa necesita contact strans cu omul si relatie personalizata cu fiecare caine, fapt ce limiteaza numarul cainilor ce pot fi tinuti in conditii ideale. Noi consideram ca, cresterea la padoc altereaza caracterul acestor caini, iar pentru noi caracterul este "miezul" acestei rase. Suntem in primul rand detinatori de caini, oameni care se bucura de compania acestei rase minunate, si abia apoi crescatori. Din aceste motive, montele pe care le facem se desfasoara la intervale destul de mari, numai cu masculi atent alesi, masculi ce, dincolo de titluri si recunoastere internationala, noi consideram ca se potrivesc atat cu liniile noastre de sange cat si cu tipul femelelor pe care le detinem. Puii pe care i-am produs si cei care urmeaza sunt "clear by birth" de cele 2 boli cu transmitere genetica identificate in cadrul acestei rase: L2-HGA si HC.
Suntem canisa acreditata FCI. Femela ce constituie baza canisei noastre este import Rusia, din linii englezesti si australiene si are titluri de campion, cu rezultate deosebite sub arbitrajul arbitrilor specialisti, crescatori din Anglia.
Desi toate eforturile noastre sunt indreptate catre obtinerea unor pui de calitate, temperamental si fizic, nu cautam cu preponderenta "maini de show" pentru cainii de la noi. Cautam case permanente, stapani iubitori, care sa-i iubeasca si sa-i ingrijeasca la fel cum o facem noi. Preferam ca cei mai promitatori dintre ei sa ajunga la persoane care ii vor expune si care sa continue linia prin monte cu masculi recomandati de noi. Dar prioritatea ramane asigurarea unor case permanente, in care puiul sa fie tratat ca un membru al familiei.
Puii pleaca de la noi nu mai devreme de 8 saptamani, vaccinati conform schemei de vaccinare recomandata de medical veterinar la care intentionati sa mergeti cu puiul , microcipati si cu 3 deparazitari. Puii sunt corect socializati, cresc in casa alaturi de noi, copii si ceilalti caini ai nostri. Toti puii au pedigree. Pentru a diminua stresul considerabil de "rupere"din cuib" si pentru a usura tranzitia de la hrana de pui la cea de junior, puii pleaca de la noi cu hrana necesara pentru 2 saptamani. Fiecare pui are jucaria cu care s-a obisnuit in cuib.

Tuturor celor inscrisi pe lista de asteptare le oferim informatii, atat cu privire la gestatia femelei cat si la evolutia puilor pe perioada celor 8 saptamani cat locuiesc alaturi de noi. Astfel, veti primi, cel putin saptamanal, email-uri cu poze si informatii despre pui, incepand cu data nasterii lor.
Oferim informatii si suport pentru toata viata puiului. Doar un telefon ne desparte de noul proprietar, telefon disponibil 24 de ore. Puii vor face parte, spiritual, din familia noastra pentru toata viata lor.

Asteptarile noastre de la viitorul proprietar:

Crestem caini din pasiune. Nu este activitate cu scop lucrativ. Prin urmare, plata pretului cerut nu este suficienta pentru a deveni proprietarul unui caine de la noi. Astfel, inainte sa ne contactati, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:
- nu va simtiti jignit daca va punem intrebari despre dumneavoastra, familia dumneavoastra, stilul de viata, posibilitatile financiare, spatiul de locuit, experiente anterioare de crestere a unui caine,
- cautam stapani care sa cunoasca generalitatile privind rasa si necesitatile ei, care sa aiba clar stabilit motivul pentru care isi doresc un pui de Staffordshire Bull Terrier motivul trebuie sa fie mult mai mult decat un capriciu
- cautam stapani interesati de aceasta rasa; puteti sa ne intrebati tot ce doriti despre rasa, vom raspunde cu drag in limita cunostintelor si experientei noastre
- dorim sa urmarim evolutia peste timp a puilor, evolutia lor este esentiala pentru a dezvolta un plan de breeding coerent. Asa ca asteptam de la viitorul proprietar sa ne trimita periodic poze si informatii despre pui.
-in situatia in care, din diverse motive, va veti afla in imposibilitatea de a mai avea grija de caine dorim sa fim primii anuntati si sa avem prima optiune in a-i gasi o casa potrivita.

back to the articles list
 
NEWS
Pui disponibili
24.02.2018

http://www.sbtpedigree.com/dogarchive3/details.php?id=1642291

 Vadim este un mascul puternic de 9 luni, cu caracter tipic pentru rasa. Iubitor cu oamenii, stafford cu alte animale, iubeste miscarea in aer liber, alearga dupa minge si bici. Daca se misca suficient si isi consuma energia afara in casa e foarte cuminte. Muscatura perfecta.

 

>>read more...
asteptand puiutii lui Charlie
05.05.2017

In martie am calatorit din nou in Franta, la Nantes, pentru a repeta monta blondei cu Jazz. Din fericire acum Charlie e rotunjoara bine si asteptam puiutii in 14-15 mai. 

>>read more...
USEFUL LINKS
Home | masculi | femele | cuiburi | standard rasa | noutati | galerie | articole | link-uri | guestbook | contact